Over de masseur

Aline de Wit gediplomeerd (Sport)masseur

Aline de Wit is sinds 2012 masseur met een kleine praktijk aan huis te Bleskensgraaf.

Dit zorgt voor een persoonlijke benadering, en door de kleinschaligheid kunnen de prijzen lager blijven, zeker in vergelijking met de grotere praktijken.

In de loop van de jaren heeft ze allerlei workshops en opleidingen gevolgd om zich steeds beter te bekwamen in haar vak, en komend seizoen is ze de Sportmasseur van een voetbalclub in de Alblasserwaard.

Je kan bij haar terecht voor een ontspanningsmassage maar omdat ze ook gediplomeerd Sportmasseur is en gecertificeerd rugpijn masseur kan je haar bezoeken bij allerlei klachten door teveel spierspanning. In overleg met de cliënt stemt ze de massage af.

‘Werk is ook TOPSPORT’ is één van haar uitspraken. Veel van haar klanten komen dan ook met werk-gerelateerde klachten. Denk hierbij aan mensen die lichamelijke zwaar werk doen maar ook mensen die heel de dag achter de computer zitten, en hierdoor hun nek en/of rug behoorlijk ‘vast’  kunnen gaan zitten. Maar ook sporters met die een flinke inspanning hebben gehad of nog voor de boeg hebben zijn van harte welkom bij Massage Molenlanden.

%d bloggers liken dit: